Vinter

Regi: Eilif Bremer Landsend, Hoverolle: Henny Moan

Teksten er av Ola Bremnes og melodien er av Tore Bruvoll. Idéen om å få Eilif til å lage en musikkvideo kom en lørdags formiddag på torget i Tromsø. Det var markedsdag og Tore traff tilfeldigvis på Eilif. En kort passiar ble til avtale om et kaffemøte påfølgende mandag. Derfra til ferdig video var veien veldig kort og vi er strålende fornøyd med jobben Eilif har gjort.

Innspillingen er gjort vet Skjøtningsberg utenfor Kjøllefjord - en av våre favorittplasser i Finnmark.

Kom te meg

Teksten fikk vi tilsendt av Malvin Skulbru og Tore satte seg ned med sin lille Merlin (strengeinstrument red. amn) og lsatte melodi til den. Den fikk ligge 13 uker på NRK P1 sin A-liste våren 2016

Time for sent

Denne skillingsvisa fant vi i en skillingsvisebok og syntes teksten var morsom. Vi satte ny melodi til mens vi jobbet med Ventetid.

Har du fyr

Denne låten har vi fått låne av Ola Bremnes og er på mange måter blitt vår kjenningsmelodi. Etterhvert har mange andre artister også begynt å bruke den og sangen lever nå i beste velgående sitt eget liv.

Syvogtredve fem

I 2013 fikk vi være med på prosjektet NN+. Der lagde vi i samarbeid med Terja André Nymark denne videoen. En Pop-up reise gjennom nordnorge.

Vise ved vintersolkverv

Denne visa har etterhvert fått sitt eget liv og det er stor stas å se at den blir brukt av andre artister, kor og musikere. Teksten er av Helge Stangnes og melodien har Tore laget.

Please reload